För att vi ska nå målet och få en grönare värld krävs det beslutsfattare som prioriterar och väljer miljöbilar i sina verksamheter. Vi tror på att förändring uppnås genom tydligt uppsatta mål.

 

I en nyligen genomförd undersökning utförd av Autolease på LinkedIn svarade tre av fyra bilanvändare att de önskar en el- eller en laddhybridbil nästa gång det är dags för en ny tjänstebil.Det finns många skäl till att miljöbilar är ett naturligt val:

Vi gör det enkelt att välja miljövänligt


Med Greenlease gör vi det enkelt för dig att välja, köra och administrera grönt. Vi utlovar transparenta och konkurrenskraftiga villkor oavsett om du uteslutande vill ha elbilar eller en kombination av elbilar och plug in-hybrider. Genom att sätta verksamhetens framtida behov i förarsätet och leverera gröna bilar och tjänster hoppas vi kunna uppnå ett gemensamt mål om lägre utsläpp, bättre totalkostnader och en smartare bilpolicy.


Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret så ringer vi upp dig och berättar mer. Vi hjälper till att analysera din befintliga vagnpark och se över verksamhetens framtida behov.


Tillbaka till Greenlease hemsida