NO SE DK

Autolease - Frågor & Svar

Finner du inte frågan du vill ha besvarad är du välkommen att kontakta oss på tfn: 08-473 46 80 eller mail info@autolease.se. Kontrollera alltid ditt företags bilpolicy för att se exakt vad som gäller. Det är bra om du har registreringsnumret till hands vid kontakt med Autolease.

Välj område

Eller sök:

Skriv sökord här Sök

Svar på de vanligaste frågornaBesiktning

När det är dags att besiktiga din bil får du en kallelse via Autolease och tillsammans med den kommer även en voucher som du använder som betalning hos Svensk Bilprovning.

Boka tid hos Bilprovningen


Nyttiga länkar

Beräkna ditt förmånsvärde

Transportstyrelsen

Trafikläget just nu

Klimatkompensera din bil

Gröna bilister

Tankställen Biogas/Naturgas/Fordonsgas

Klimatsmart

Vad är ett Grönt kort och hur får jag ett sådant?

Det gröna kortet utfärdas av Trygg Hansa och fungerar som ett försäkringsbevis. Maila ditt registreringsnummer, under vilken tid resan sker samt dina kontaktuppgifter till autolease_forsakring@aon.se alt. tel: 08-587 840 60 så skickas kortet hem till dig. Tänk på att beställa kortet i god tid innan resan.

Grönt kort behövs vid resa i Albanien, Bosnien-Hercegovina, Iran, Israel, Makedonien, Marocko, Montenegro, Ryssland, Tunisien, Turkiet, Ukraina & Vitryssland.

OBS! Det kan ge höga böter om försäkring inte kan styrkas vid kontroll.

Om jag glömt att rapportera mina körda km en månad och därför fått fel avdrag på min lön, hur går jag tillväga för att få detta korrigerat?

Din löneavdelning har möjlighet att lägga in rätt fördelning av körda km på tidigare perioder. Om de är osäkra på hur de gör detta är du välkommen att kontakta oss så ser vi till att lägga in korrekta uppgifter som din löneavdelningen sedan kan ha som underlag för rättning.

Copyright Autolease
Autolease
Part of the DNB Group