Vad ska jag tänka på när jag har ett drivmedelskort via Autolease?

Om du redan har ett drivmedelskort via oss och det inte fungerar, eller om du tappat kortet kontaktar du oss på Autolease via chatt, mejl alternativt på tel 08-473 46 80 så hjälper vi dig.

Du kan även logga in med dina personliga inloggningsuppgifter på vår hemsida och spärra ditt kort - då skickas automatiskt ett meddelande till drivmedelsbolaget att kortet är spärrat. Du kan ej beställa ett nytt kort själv utan behöver kontakta oss.

Du kan använda ditt drivmedelskort för betalning av parkering, automattvätt och för inköp av bilrelaterade produkter såsom spolarvätska, vindrutetorkare och dylikt. Notera att det inte inkluderar "lyxprodukter" utan endast standardprodukter. Är du osäker så fråga personalen på den tankstation du befinner dig.

När du tankar ombeds du att knappa in din mätarställning för att din arbetsgivare ska ha underlag för statistik, det är därför viktigt att du är noga med det. Om du tankar en hyrbil med ditt drivmedelskort ska du knappa in siffran 0 då det endast är den ordinarie bils mätarställning som är intressant att följa upp.

Tankställen Biogas / Naturgas / Fordonsgas