Vi är vad vi heter

Autolease är en del av norska DNB Bank, Nordens näst största bankkoncern. Total äger vi över 400 000 fordon vilket gör oss till marknadens största finansiär av fordon och vi erbjuder marknadens mest innovativa onlineplattform.

Tre skäl till att välja Autolease

Leasa tryggt, säkert och hållbart

Som en del av DNB ger Autolease dig ekonomisk trygghet och stabilitet. DNB är en av de största finanskoncernerna i Skandinavien och investerar kontinuerligt i digitala och hållbara initiativ som gynnar ditt företag.

Samla allt på ett ställe och skapa mervärde

Hos Autolease kan du samla allt som rör ditt leasingavtal på ett ställe. Vi har ett erfaret, sammansvetsat team som är lyhörda för dina behov och önskemål. Tillsammans optimerar vi din lösning och skapar synergieffekter som hjälper dig att uppnå dina mål.

Ligg steget före med rätt lösningar

På Autolease brinner vi för att erbjuda dig de bästa lösningarna. Vi fokuserar på innovativ teknik och nytänkande lösningar och hjälper dig att optimera din bilpolicy. Det ger dig en framtidssäker lösning och förutsägbara processer, så att du alltid ligger steget före.

“Vår målsättning är att bli hållbara på riktigt och elektrifieringen av fordonsflottan är ett viktigt steg på vägen.”

Magnus Wikström
VD för Coor Sverige

Få allt för lite mindre

Autolease är ett av Skandinaviens ledande leasingbolag. Vi förvaltar över 40 000 bilar och investerar i fler än 9 000 nya bilar varje år. Det innebär att vi kan garantera ett brett utbud och konkurrenskraftiga priser.

Hos oss kan du välja mellan alla bilmärken och modeller inom personbilar och små lastbilar, oavsett om du leasar en enstaka bil eller flera hundra.

Enkel administration online

Digitalisering utgör kärnan i Autoleases verksamhet. Vi använder ny teknik för att underlätta leasingprocessen, så att du kan lägga mindre tid på administration och mer tid på det som är viktigt för din verksamhet

Med vår digitala lösning är det enkelt att se rapporter, beställa och hantera bilar och få en samlad överblick över ekonomin. Allt är transparent, effektivt och lättillgängligt.

FAQ

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Autolease Automails här.

Prenumerera
FAQ

Hitta svaren på dina frågor

Har du en fråga till oss eller om oss? Det finns en stor chans att du hittar svaret här.

Vanliga frågor
2023 © DNB - All rights reserved