Autolease introducerar Greenlease

Publicera: den 26 november 2020

På Autolease introducerar vi nu vårt nya miljökoncept Greenlease. En portal och ett verktyg som är utformat för att tryggt vägleda dig som kund genom omställningen mot laddbara bilar, som sker här och nu!

 

Den gröna omställningen är inte ett nytt fenomen, men möjligheterna och behovet av att anpassa vår mobilitet i en grönare riktning är större än någonsin tidigare. På Autolease har vi samlat våra erfarenheter från både Sverige, Norge och Danmark under konceptet Greenlease. Vi vill göra det enkelt att välja grönt, köra grönt och hantera en grön vagnpark.

 

Är du redo för den gröna omställningen?

Många företag och förare vill redan idag ställa om göra ett miljövänligare bilval, men det är många frågor kopplade till detta.

 

På vår nya Greenlease-sida kan såväl företag som förare hitta inspiration om hur omställningen kan snabbas på och finna svar på flera av de frågor som vanligtvis dyker upp. Med Greenlease får du naturligtvis tillgång till vår breda kunskap och erfarenhet och du får hjälp hela vägen, från att justera er bilpolicy till att beställa laddboxar.