Hemma-Laddbox-kampanj från MER

Publicera: den 21 oktober 2021

Tre månaders fri laddning längs vägen när du köper en laddbox

Vi vill göra det enkelt för dig att ladda din bil där du behöver det. Därför får du nu privat tre månaders fri laddning i Mer publika laddnätverk i Sverige när du köper en laddbox med installation via oss. Då kan du enkelt både ladda hemma och längs vägen i ett av Sveriges största publika laddnätverk. Laddningserbjudandet görs i samarbete med Mer Sverige.

Erbjudandet gäller tom den 30 november.

Du får:

  • Tre månaders kostnadsfri laddning i Sveriges publika laddnätverk Mer.
  • Helhetslösning - laddbox + standardinstallation + statistik över förbrukningen
  • Laddhjälp när du behöver det

Ja tack! Jag vill ta del av laddningserbjudandet.

Beställ din laddbox med installation senast den 30 november 2021 på vår hemsida. Då ingår laddabonnemanget Mer Ahead kostnadsfritt i tre månader från och med din första laddning. Med detta laddar du fritt upp till 900 kWh per månad i det publika laddnätverket Mer i Sverige. Du får en laddbricka på posten som du använder för att ladda.

* Laddbrickan registreras på dig privat och är inte kopplad till oss under kampanjperioden. Vill du att vi ska sköta hanteringen av dina laddningar efter kampanjperioden, kontakta oss för att få denna laddbricka fakturerad för el som bränsle via oss. Har du redan en annan laddbricka för Mer via oss kan du antingen makulera/återsända laddbrickan till Mer Sweden AB eller fortsätta använda den privat för andra bilar än din tjänstebil via oss när dina tre fria månader är över.

För ytterligare frågor kontakta Mer kundservice via e-post: kundservice.se@mer.eco .