Per Hilton väljer Volkswagen ID.4 som ny tjänstebil

Publicera: den 30 juni 2021

Per Hilton, Sales Manager hos Autolease sedan 2016, kör idag Volvo V60 laddhybrid och har varit mycket nöjd med sin bil. När det var dags att byta bil blev valet mycket enkelt förklarar Per, mina kunder befinner sig främst i Stockholmsregionen och familjen gör max två längre körningar >40 mil/år. Familjen är mycket aktiv, cykling,  och vattenskoter är ett självklart inslag bland sommaraktiviteterna och dragkrok var ett måste för att kunna transportera sig mellan träningar, läger och tävlingar. ID.4:an är en perfekt familjebil, du sitter bekvämt både fram och bak, okej bagageutrymme som faktiskt rymmer några väskor alternativt ett antal matkassar när du storhandlat. 

Det är svårt att inte gilla ID.4:an, den känns modern, tuff design, inget fartmonster men ändå pigg och reaktionssnabb. Per berättar att första intrycket när han såg den var att den var större än han förväntat sig, mycket rymlig, den känns stabil och trygg, du sitter högt vilket ger dig en bra sikt. Jämfört med ID.3 som Per även provkört så känns interiören betydligt mer premium i ID.4. 

Vidare berättar Per att något som imponerade på honom var tillvalet Head-up-Display (HUD) med förstärkt verklighet (AR), som smälter samman ett urval av det som visas på displayen med bilens aktuella omgivningar. 

Per väntar med spänning att hans nya tjänstebil snart ska levereras. – Jag är övertygad om att ID.4:an kommer att bli en ny storsäljare i kategorin crossover suv. Volkswagen ID.4 känns generös, modern och ett helt rätt val för mig, avslutar Per. 


Lite kortfattad information om bilen: 

Pris: Från 514 900 kr (före klimatbonus) 

Elmotor: 204 hk, 310 Nm
Drivning: bakhjulsdrift
Prestanda: 0-100 km/h på 8,5 sek
Toppfart: 160 km/h
Batteri: 77 kWh
Räckvidd: 520 km (WLTP)
Dragvikt: 1 000 kg
Bagagevolym: 543 liter 

Månadskostnad ID 4:a Family som Per valt som ny tjänstebil:

Från  6. 555 kr /mån vid 36 månader och 2000 mil/år