Senior Sales manager (Autolease SE)

Autolease är en av Skandinaviens främsta aktörer inom operationell billeasing med fokus på det hållbara och gröna leasingalternativet. Autolease sätter kunden i fokus och utvecklar kontinuerligt tjänsteerbjudandet för att alltid ligga i framkant. Vi är representerade i Norge, Sverige och Danmark och hanterar och finansierar drygt 40 000 fordon. I vår fortsatta utveckling söker vi nu en helt ny tjänst som handlar om att etablera nya samarbeten och distributionskanaler för nya och begagnade fordon till företag och privatpersoner. 

Om rollen         

Rollen som Senior Sales manager innebär att du själv ansvarar för att identifiera, sälja in och implementera nya kunder samt är delaktig i gruppens målsättning och arbete att skapa nya distributionsplattformar för Autolease tjänster. Rollen innebär ett mycket varierande och omväxlande arbete där dokumenterad säljerfarenhet och god administrativ förmåga är en grundsten för att lyckas. Nya kundsamarbeten ska vara långsiktiga och lönsamma för alla parter och alltid leverera den största möjliga kundnyttan.

Placeringsort är antingen i Stockholm men vi ser även sökanden för placering i Göteborg.   

Din bakgrund

- Erfarenhet från bilbranschen hos importör, bilåterförsäljare eller liknande är en stor merit och värderas mycket högt.

- God förmåga till Projektledning är en merit.

- Du har en mycket god förmåga att påverka människor i ledande befattningar.

- Gedigen kunskap om avtalsförhandlingar och affärsjuridik är en fördel.

- Kunskap kring tjänsten operationell leasing är en fördel.

- Kreditkompetens är meriterande.

- Erfarenhet av samarbeten via alternativa kanaler är meriterande.

Om dig 

- Du är flexibel och har lätt för att samarbeta och att etablera nya kontakter.

- Din pedagogiska förmåga är mycket hög och du är självgående med god initiativförmåga och genomförandekraft.

- Du är en lagspelare och prestigelös i din framtoning och förstår värdet av bra administration och tydliga rutiner.

- Du har förmågan att se och förmedla komplicerade strukturer på ett enkelt sätt.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CW senast den 30:e april.

Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder. DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge. Idag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade i Sverige; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets samt Autolease. Idag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige. Läs mer om oss på www.dnb.se

Bakgrundskontroll: DNB genomför bakgrundskontroll vid alla externa rekryteringar. Kontrollen genomförs av ToFindOut efter samtycke av kandidaten Kontakt Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Thomas Fransson, +46730927858, thomas.fransson@autolease.se

Fackliga kontaktpersoner Finansförbundet: Hasse Sigfrids, +46705175818, hasse.sigfrids@dnb.se

Akademikerföreningen: Charlotte Löfgren, +46706189323, charlotte.lofgren@dnb.se